Instància: Adequació de l’espai ocupat per la Fundació Privada Fira de Girona al Reglament d’Usos i Activitats del Parc de la Devesa

Aquesta instància es va presentar a l’octubre per demanar a l’Ajuntament que es rectifiqui la instal·lació del tancat de Fundació Fira de Girona i l’adequació de l’espai que ocupen les carpes instal·lades a la normativa aprovada pel Reglament d’Usos i Activitats del parc de la Devesa de Girona (12/2010).

Aquí podeu descarregar la instància en format word.

El contingut de la instància és el següent:

EXPOSA:

  1. Que el Reglament d’Usos i Activitats del parc de la Devesa de Girona (12/2010) delimita la zona d’ocupació per part de la Fundació Privada Fira de Girona tal i com es pot veure a l’annex 3.
  1. Que el Reglament d’Usos i Activitats del parc de la Devesa de Girona (12/2010) delimita la zona de protecció de l’arbrat del Passeig de la Devesa com a Prioritat 1 i Prioritat 1b.
  1. Que les tanques instal·lades per la Fundació Privada Fira de Girona no respecten ni la zona d’ocupació d’espai públic delimitada ni el gàlib de protecció de l’arbrat establert. Veure exemples a les imatges.

SOL·LICITA:

  1. Que l’Ajuntament vetlli pel compliment de l’aplicació de l’establert al Reglament d’Usos i Activitats del parc de la Devesa de Girona i disposi que la Fundació Privada Fira de Girona rectifiqui la instal·lació del tancat.
  2. Que, tal i com indica el Reglament d’Usos i Activitats del parc de la Devesa de Girona, s’adeqüi l’ocupació per part de Fundació Privada Fira de Girona a les determinacions del reglament.
  3. Que se’m notifiqui un cop s’hagin pres les mesures correctores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s