Discriminats

Benvolguts. Divendres va ser un dia caòtic per Girona a causa de la pluja. És cert que davant una situació del tot inesperada tots hem de col·laborar i ajudar. Els veïns de la Devesa vàrem quedar inundats, com altres de Girona. Davant d´aquesta situació, vaig trucar a la Policia Municipal i em van dir que truqués al 112.

Després de molta estona em varen atendre i un cop explicada la situació i davant el perill d´inundació dels transformadors elèctrics, van dir que avisarien els bombers. Una hora més tard va arribar un cotxe de bombers al carrer Joaquim Vayreda i en veure el problema –tot inundat– va marxar. La solució la van donar els veïns: van buscar els embornals, els van obrir i els van netejar perquè aspiressin l´aigua del carrer. A les 11 de la nit va començar a estar net d´aigua. Durant tot aquests temps, no va venir ningú a ajudar-nos: ni policia, ni bombers, on estava la regidora del barri? Dissabte al matí van trucar de l´Ajuntament a l´Associació de veïns preguntant si necessitàvem quelcom, i vàrem dir que vinguessin a netejar els car­rers. Ningú va venir però el centre de la ciutat estava net i un camió de bombers aspirava aigua del pàrquing Saba. Nosaltres vam fer venir camions pagant per netejar els nostres pàrquings.
Un cop més, la Devesa és l´abocador de la ciutat, un lloc brut, ple de cotxes i de cagades de gossos. Jo també vull votar però per fer fora de l´Ajuntament tota aquesta colla d´incompetents.

Antoni Codina Cazador, Girona. Publicat a les cartes al director del Diari de Girona.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s