Per què s´està abandonant la Devesa?

Des de fa més d´un any passejo diàriament pel parc de la Devesa. Ja fa uns mesos que percebo una deixadesa constant i progressiva del seu manteniment. No entenc com un parc com aquest, del qual qualsevol ciutat podria sentir-se orgullosa de tenir-lo en el seu terme, està cada dia més descuidat. La neteja és precària, el manteniment és mínim, i no veig cap actuació perquè sigui un parc cada vegada més proper i amb més possibilitats per gaudir-lo per part de ciutadans amb diferents inquietuds.


Si l´Ajuntament no té idees per desenvolupar en aquest espai, aquí en van algunes: netejar i cuidar els carrers, disminuir la presència de forats al terra que poden generar accidents, aplanar el terra dels carrers, sanejar i cuidar els canals d´aigua que hi ha al voltant del parc de la Rosaleda, fer itineraris saludables amb la instal·lació d´equipament esportiu, fer un circuit de btt, ampliar i actualitzar l´espai d´esbarjo per a nens, delimitar d´una manera adequada els límits del canal del parc de la Rosaleda per evitar accidents de nens petits que hi poden caure, tenir cura de les torres de connexió elèctrica que hi ha repartides pel parc i que presenten una situació deplorable i que també representen un perill.
Són només unes quantes idees, tan vàlides com d´altres, però el que al meu entendre no té raó de ser és el progressiu deteriorament que està patint aquest meravellós espai.

Francisco Reina de la Torre, Girona. Publicat a les cartes al director del Diari de Girona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s